Ιδιαίτερες γεύσεις που δένουν αρμονικά μεταξύ τους...
Υλικά
Για 2-4 άτομα
1 κιλό ξερά φρούτα (δαμάσκηνα, χουρμάδες, σύκα, μπανάνες)
60 γραμμάρια φιστίκια αιγίνης ανάλατα καθαρισμένα
100 γραμμάρια αμύγδαλα
1 κουταλιά της σούπας νερό αρωματισμένο με πορτοκάλι ή λικέρ κουαντρώ
1κουταλιά της σούπας ροδόνερο
Λίγη ζάχαρη και σποράκια από ρόδι για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Αν προσθέσετε στη συνταγή αποξηραμένα βερίκοκα, θα έχετε πιο πηχτό σιρόπι! Ξεπλένετε τα φρούτα και τα βάζετε σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε και αφήνετε 1-2 μέρες, να μουλιάσουν και να βγάλουν τα υγρά τους.
Πασπαλίζετε με φιστίκια και σερβίρετε.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ: REPORTS-NEWS
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου