Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος διέδωσε το θάνατο του Bon Jovi;

Το ψέμα που σκαρφίστηκε ο Jeffrey Goho για... το θάνατο του Jon Bon Jovi προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές του τραγουδιστή, που διέψευσε την είδηση ποστάροντας μια φωτογραφία του το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ο ίδιος ο Goho είναι μουσικός από το Portland και αποφάσισε να διαδώσει τη μακάβρια είδηση του θάνατο του Jon Bon Jovi, γιατί είχε βαρεθεί να ακούει για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του, ενώ θα έπρεπε να ακούγονται μόνο τα τραγούδια του.

«Είμαι κι εγώ σε ένα συγκρότημα και τις προάλλες ήμασταν στο studio και συζητούσαμε, για το πόσο έχει αλλάξει η μουσική βιομηχανία και έχει γίνει ένας κόσμος που κανείς από εμάς δεν μπορεί να πλησιάσει. Τότε ανέλαβα την πρωτοβουλία να διαδώσω αυτή την φήμη, γιατί ήμουν ενοχλημένος», λέει ο μουσικός.

Ο Goho διέδωσε την ψευδή είδηση μέσω του blog dailynewbloginternational, όπου ανέφερε ότι ο Jon Bon Jovi πέθανε, αφού τον βρήκαν σε κώμα στο ξενοδοχείο του Asbury Park στο New Jersey στις 19 Δεκεμβρίου. Ευτυχώς ο τραγουδιστής διέθετε αρκετό χιούμορ και τη διέψευσε άμεσα μέσω του twitter της μπάντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ: REPORTS-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου