Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

«Θέλει Σισέ η Λάτσιο»

Η απόκτηση του Μίροσλαβ Κλόζε δεν σημαίνει πως η Λάτσιο αποσύρει το ενδιαφέρον για την τον Τζιμπρίλ Σισέ. Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», η ομάδα της Ρώμης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη σέντερ φορ, καθώς προτίθεται να πουλήσει τον Τομάζο Ρόκι στην Πάρμα.

«Οι μεταγραφές μόλις άρχισαν. Έπεται συνέχεια. Θα δείτε, θα έχουμε εκπλήξεις. Θέλουμε να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί και χρειαζόμαστε παίκτες με διεθνή εμπειρία για να επιστρέψουμε σε υψηλό επίπεδο», δήλωσε ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «… ο Σισέ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013, αλλά ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και του έχει βάλει πωλητήριο περιμένοντας να βρει έναν καλό αγοραστή. Κοστολογεί τον παίκτη 5-6 εκατ. ευρώ, αρνήθηκε πρόταση της Γαλατάσαραϊ που έκανε πρόταση 7 εκατ. ευρώ, αλλά ο Σισέ θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Στην Ελλάδα λένε ότι στα γραφεία του Παναθηναϊκού έφτασε πρόσφατα μία ενδιαφέρουσα πρόταση, από ομάδα που δεν έχει γίνει γνωστή και μπορεί να είναι η Λάτσιο. Ο Σισέ εισπράττει δύο εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά είναι πρόθυμος να μειώσει τις απαιτήσεις του».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου