
Υλικά
1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη
1 μπολ καρπούζι κομμένο σε κύβους
1 κούπα κέτσαπ
2 κούπες μαύρη ζάχαρη
2 κουταλιές του γλυκού χυμό λεμόνι
Εκτέλεση
1 Βάλτε σε μία κατσαρόλα το καρπούζι και αφήστε το σε μέτρια φωτιά μέχρι να μελώσει (για περίπου δύο με τρεις ώρες).
2 Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανακατέψτε
3 Μετά την πρώτη ώρα βρασμού ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά και αφήστε να δέσει η σος
4 Μόλις το μείγμα καραμελώσει βγάλτε το από τη φωτιά και αφήστε το πάρει θερμοκρασία δωματίου
5 Η σος για τα ψητά σας είναι έτοιμη και θα δώσει έντονη γεύση στα κρέατα σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου